Rezervă acum 0341 560 020

Jeturi Executive de închiriat

Jeturi executive

Jeturile Executive sunt soluția perfectă pentru zboruri pe distanțe mari și medii. Puteți opta pentru avioane de închiriat din gama Light Executive sau Medium Executive, care sunt adecvate pentru zboruri pe distanțe mari și medii, au viteza medie de croazieră de 772 km/h și o distanță medie de zbor non-stop între 2400 km și 3500 km. De asemenea, acest tip de aeronave poate transporta între 4 și 18 pasageri.

Pentru zboruri pe distanțe lungi, vă recomandăm avioane de închiriat din gama Heavy Executive, care sunt dotate cu o cabină spațioasă și dispun de facilități necesare pentru o călătorie mai îndelungată. Aceste avioane ating viteaza medie de croazieră de 853 km/h și au raza de acțiune de peste 6400 km. Un jet Heavy Executive poate transporta între 10 și 19 pasageri.

Dacă doriți să aveți parte de un zbor în condiții maxime de confort, vă recomandăm un jet din categoria VIP. Această aeronavă poate transporta 18-24 pasageri ale căror confort maxim este garantat. Printre dotări se numără: telefon prin satelit, fax, internet, imprimantă, laptop. În timpul zborului, doi însoțitori de bord vor sta la dispoziția pasagerilor.