Rezervă acum 0341 560 020

Avion 3-5 pasageri inchiriere avion privat

Inchiriere avion privat pentru un zbor pe distanțe scurte și medii.

Calatoriti alături de câteva persoane importante pentru dumneavoastră (familia, parteneri de afaceri, etc),
Vă recomandăm o soluție optimă, care pune în balanță costurile și confortul.
Alegeți un avion de dimensiuni mai mici, cu capacitatea de 3-5 pasageri și veți obține un preț mai mic pentru aceeași siguranță garantată și un confort superior.

Evitați avioanele de linie operate de marile firme de transport aerian și nu veți avea parte de neplăceri precum cozile din aeroporturi, pasagerii nepoliticoși sau întârzierea avioanelor. Aceste lucruri nu se intampla la inchiriere avion privat.

Prin serviciile noastre, puteți obține unul din următoarele modele de avioane de închiriat cu capacitatea de 3-5 pasageri din flota noastră:

Learjet 35 A (inchiriere avion privat de 4 locuri + divan pentru 2 adulți sau 3 copii)

Modelul Learjet 35 reprezintă o serie de jeturi de afaceri americane multi-rol și avioane de transport militare fabricate de Learjet. Atunci când sunt folosite de forțele aeriene ale Statelor Unite, acestea poartă denumirea C-21A. Aeronava este alimentată de două motoare turbofan Garrett TFE731-2.

Cabina sa poate fi amenajata pentru 6-8 pasageri. Modelul cu rază lungă de acțiune modelul 36 are o zonă de pasageri redusă pentru a asigura mai mult spațiu în fuselajul posterior pentru rezervoarele de carburant. Motoarele sunt montate în galeriile laterale ale fuselajului din pupa. Aripile sunt echipate cu clapete cu o singură fantă. Rezervoarele de combustibil din aripă disting designul de alte aeronave care au funcții similare.

learjet-35-a

 

 
Piper PA31-P350 (inchiriere avion privat de 5 locuri)

 
piper-mojave-ext

Piper PA-31T Cheyenne este o dezvoltare cu turbopropulsoare a navei cu cabina presurizata PA-31P.  Designul aeronavei a fost rafinat și dezvoltată în continuare, incluzand îmbunătățiri aerodinamice și extensii de fuselaj.

Panoul de comanda al lui Cheyenne II găzduiește un set întreg de echipamente radio la King Silver Silver, inclusiv KNA 665A RNAV, KFC 250 cu director de zbor și KI 525A electric HSI, KI 229 RMI și radar de vreme Bendix.
Puterea: Cheyenne II este alimentat de o pereche de motoare turbopropulsoare PT6A-28 Pratt & Whitney Canada cu o putere nominală de 620 de trepte, care conduc fiecare trei trepte, cu viteză constantă, cu elicoidală Hartzell. Verificarea intervalului motorului este de 3.600 de ore.

Viteza de croaziera a acestui avion de inchiriat este de 393 km/h.

Cessna 206 (inchiriere avion privat de 5 locuri)

cessna-206-avion-monomotor

Cessna 205, 206 și 207, cunoscute în primul rând ca Stationair (și comercializate în mod diferit ca Super Skywagon, Skywagon și Super Skylane), sunt o familie de avioane cu un singur motor, cu un sistem de aterizare fix, de asemenea pentru uz personal. Familia de avioane a fost inițial dezvoltată de la popularul echipament retractabil Cessna 210 și produs de Cessna Aircraft Company. Combinația de linii dintre un motor puternic, o construcție robustă și o cabină mare au făcut din aceste aeronave avioane populare cu "bush pilots", cei ce aterizeaza pe piste impovizate. Cessna descrie modelul 206 drept "vehiculul utilitar de sport al aerului". Aceste avioane sunt de asemenea utilizate pentru fotografierea aeriană, skydiving și alte scopuri de utilitate. Ele pot fi de asemenea echipate cu flotoare, flotoare amfibii și schiuri. În mod alternativ, acestea pot fi echipate cu dotari de lux pentru a fi utilizate ca transport aerian personal. Din 1962 până în 2006, Cessna a produs 8.509 de aeronave în variantele 205, 206 și 207. Aeronava rămâne în producție.
Viteza de croaziera a acestui avion de inchiriat este de 263 km/h.

Cessna 172 (inchiriere avion de 3 locuri)

inchirieri-avioane-cessna-172

Cessna 172 Skyhawk este o aeronavă americană, cu patru locuri, cu un singur motor, cu aripă înaltă, cu aripă fixă, fabricată de Compania Cessna Aircraft. Începând din 1955, au fost construite mai multe modle de Cessna 172 decât orice altă aeronavă. Măsurată prin longevitatea și popularitatea sa, Cessna 172 este cea mai de succes aeronavă din istorie. Cessna a livrat primul model de producție în 1956, iar începând din 2015, compania și partenerii săi au construit mai mult de 44 000 de exemplare. Aeronava rămâne în producție astăzi.

Viteza de croaziera a acestui avion de inchiriat este de 226 km/h.


Diamond DA 40 (inchiriere avion de 3 locuri)

inchirieri-avioane-diamond-da-40-outside

Diamond DA40 este un avion austriac cu patru locuri, cu un singur motor, ușor construit din materiale compozite. Construit atât în ​​Austria, cât și în Canada, a fost dezvoltat ca o versiune cu patru locuri a modelului DA20 produs mai devreme de Diamond Aircraft Industries.
Viteza de croaziera a acestui avion de inchiriat este de 279 km/h.

Pentru inchirieri de elicoptere: https://elicopter-de-inchiriat.ro