Rezervă acum 0341 560 020

Avioane de închiriat in Galati

7SKY Airplanes vă pune la dispoziție servicii de închirieri avioane în Galați.

Cunoaștem în orice moment unde se află exact avioanele noastre și odată ce știți data și ora la care doriți să decolați  vă vom oferi spre închiriere acel avion din Galați, care se află cel mai aproape de locul de unde doriți să plecați.

Astfel veți avea un cost optimizat având la dispoziție un avion potrivit numărului de pasageri, netrebuind să plătiți pentru închirieri avioane care să vină de departe zburând goale pentru a prelua pasagerii, a-i transporta la destinație și a se întoarce goale la hangar.

Indiferent de ocazia pentru care solicitați închirieri de avioane în Galați, fie că doriți să mergeți la restaurant pentru a aniversa ceva, o călătorie de afaceri cu avionul, un survol cu avionul închiriat deasupra județului Galați, o călătorie incentive pentru echipa companiei dumneavoastră 7SKY Airplanes vă va propune o soluție mulată pe cerințele dumneavoastră. Indiferent de numărul pasagerilor care doresc să zboare cu avionul, vom crea o soluție bazată pe avionul  sau flota de avioane de închiriat potrivită.

Sunați chiar acum pentru o ofertă de preț la închirieri avioane.

Vom fi încântați să lucrăm împreună.

Flota de avioane pe care o închiriem în Galați este menținută la cele mai înalte standarde din punct de vedere tehnic și estetic și acest lucru ne dă ocazia să punem la dispoziția clienților noștri un serviciu impecabil.

Monitorizăm fiecare zbor, de la sosirea pasagerilor și până la încheierea zborului,  în dispecerat cu funcționare non-stop și punem la dispoziția clienților un dispecer dedicat, care verifică că totul decurge fără probleme.

Sunt 7 motive bune să vă puneți încrederea în 7SKY Airplanes atunci când aveți nevoie de avioane de închiriat în Galați:

 

  1. servicii prompte și discrete, fără compromisuri
  2. disponibilitate 7 zile din 7
  3. nici o misiune nu e considerată prea mică pentru noi
  4. nici o misiune nu e considerată prea mare pentru noi
  5. ne ocupăm de aranjamentele dumneavoastră de călătorie de la început până la sfârșit
  6. ne mândrim cu ceea ce realizăm zi de zi
  7. avem soluția optimă de avioane de închiriat în Galați

 

Completați formularul de cerere de ofertă și vă veți convinge!

Comments are closed.