Rezervă acum 0341 560 020

Monomotor

Pentru zborurile scurte, cu pasageri puțini sau încărcături mici, vă recomandăm să apelați la serviciile noastre pentru a obține un avion monomotor de închiriat. Aceste aeronave pot zbura doar în condiții meteorologice bune. Sunt mai mici decât modelele din alte categorii de aeronave, astfel că nu pot zbura pe distanțe lungi fără să fie necesară o oprire pentru alimentare cu combustibil. În schimb, un avion monomotor poate avea acces la aeroporturi cu piste scurte, astfel că pasagerii pot fi lăsați mai aproape de destinația lor.

Dacă aveți nevoie de avioane de închiriat pentru un zbor scurt, cu încărcătură minimă, apelați la serviciile noastre  și obțineți un monomotor pentru misiunea dorită de dumneavoastră. Aceste aeronave au capacitatea de 3-4 pasageri și sunt staționate în București, Brașov, Timișoara și Constanța.

Modelele de avioane monomotor disponibile sunt: Cessna 206 (4-5 locuri), Piper Seneca (4 locuri), Cessna 172 (3 locuri) și Diamond DA 40 (3 locuri). Obțineți acum un monomotor prin serviciile noastre. Să aveți cer senin!

inchirieri-avioane-monomotor