Rezervă acum 0341 560 020

Avioane de închiriat pentru 3-5 persoane

În eventualitatea că aveți nevoie de transport cu avionul pentru 3-5 persoane, vă punem la dispoziție trei tipuri de aeronave. Astfel, prin intermediul serviciului nostru, veți găsi cu siguranță soluția perfectă de avioane de inchiriat pentru zborul dumneavoastră.

Dacă doriți să organizați o călătorie de afaceri sau de relaxare împreună cu un grup restrâns de parteneri de afaceri, vă recomandăm unul din jeturile executive cu capacitatea de 3-5 persoane. În această categorie se încadrează gama de avioane de inchiriat Learjet 35 A.

În cazul în care aveți un buget limitat și este necesar să găsiți o soluție cât mai economică, vă recomandăm avioane de inchiriat din gama Multi-Piston. Aceste aeronave sunt mai puțin costisitoare decât turbopropulsoarele sau jeturile, sunt perfecte pentru zboruri pe distanțe scurte și sunt considerate mai sigure și mai fiabile în condiții meteorologice nefavorabile decât avioanele cu un singur motor. Modelul de avion de inchiriat cu capacitatea de 3-5 persoane disponibil din această categorie este Piper PA31-P350.

Pentru un zbor pe distanțe scurte, cu 3-5 persoane in scaunele pasagerilor, recomandăm un monomotor. Obțineți o astfel de aeronavă prin serviciile noastre de închirieri avioane. Avantajul unui monomotor constă în faptul că e o aeronavă mai mică și are acces la aeroporturi cu piste scurte, facilitând astfel debarcarea pasagerilor cât mai aproape de destinația lor. Avioanele de inchiriat din această categorie, pe care vi le putem pune la dispoziție prin serviciile noastre sunt Cessna 206, Cessna 172 sau Diamond DA 40.

Dacă doriți să obțineți avioane de inchiriat din flota noastră, vă rugăm să completați formularul de cerere de cotație,  pentru a verifica disponibilitatea la data și ora cerută de dumneavoastră și a vă propune soluția cea mai adaptata cerințelor dumneavoastră. Alegeți 7SKY Helicopters și vă garantăm că ne vom ocupa de misiunea dumneavoastră cu profesionalism, realizarea acesteia cu succes fiind prioritatea noastră.

Comments are closed.