Rezervă acum 0341 560 020

Avioane de închiriat pentru 10-14 pasageri

Oferiți-le pasagerilor dumneavoastră confort maxim, punându-le la dispoziție una din aeronavele noastre de lux cu capacitatea de 10-14 pasageri.

Dacă aveți nevoie de transport cu avionul de 10-14 pasageri, vă putem pune la dispoziție aeronave de lux din categoria Heavy Executive, prin serviciile noastre. Alege profesionalismul piloților și operatorilor noștri, dobândit printr-o vastă experiență în domeniu. Pentru a asigura confort maxim pasagerilor dumneavoastră importanți, alegeți avioane de închiriat din această categorie. Modelele disponibile în flota noastră sunt Falcon 900 B, Bombardier Global 5000 și Bombardier Challenger 604.

Alegeți avioane de închiriat din această categorie, iar cei 10-14 pasageri se vor simți ca niște VIP-uri care zboară cu jetul personal. Serviciile noastre înseamnă mai puțin stres pentru dumneavoastră, pentru că veți evita aglomerația și problemele care pot să apară la îmbarcarea într-un zbor de linie, iar pasagerii vor putea să se relaxeze sau să discute afaceri în timpul zborului fără a se teme că vor fi deranjați sau că discuția lor va fi auzită de toată lumea.

Doriți să obțineți o aeronavă din flota noastră? Vă rugăm să completați formularul nostru de cerere de cotație,  pentru a verifica disponibilitatea la data și ora cerută de dumneavoastră. Conform cerințelor misiunii, vă vom pune la dispoziție avioane de închiriat pentru 10-14 pasageri, special dotate pentru a asigura un nivel ridicat de confort. Gama Heavy Executive este ideală pentru transportul partenerilor de afaceri sau a unui grup restrâns de persoane.

Comments are closed.