Rezervă acum 0341 560 020

Avioane de linie de închiriat

În eventualitatea că aveți nevoie de transport cu avionul pentru un grup numeros de pasageri, vă punem la dispoziție mai multe modele de avioane de linie de închiriat. Cu o astfel de aeronavă, pasagerii dumneavoastră vor zbura la standarde VIP. Alegând un avion de linie privat, evitați problemele întâlnite de obicei la îmbarcarea într-un airliner comercial: aglomerație, parteneri de zbor dezagreabili sau întârzieri neprevăzute, care vă pot da programul peste cap.

Cu modelele noastre de avioane de linie de inchiriat puteți organiza misiunea exact așa cum o doriți. Plecarea se face la ora solicitată de dumneavoastră, iar piloții noștri profesioniști, care au în spate ani de experiență, vă vor asigura un zbor plăcut, lipsit de incidente.

Prin serviciile noastre, veți găsi cu siguranță soluția perfectă pentru zborul dumneavoastră, evitând în același timp problemele care pot apărea în cazul unui zbor comercial. Modelele disponibile de avioane de linie de inchiriat sunt Boeing 737 (44 pasageri) și Boeing MD-81, Boeing MD-82 și Boeing MD-83, fiecare cu capacitatea de până la 160 de pasageri.

Dacă doriți să obțineți avioane de linie de inchiriat, vă rugăm să completați formularul nostru de cerere de cotație, pentru a verifica disponibilitatea la data și ora cerută de dumneavoastră și a vă propune soluția cea mai adaptata cerințelor dumneavoastră.

Comments are closed.