Rezervă acum 0341 560 020

Avioane de închiriat pentru 7-9 persoane

 

Avioane pentru inchiriat pentru 7-9 pasageri

În eventualitatea că aveți nevoie de avioane pentru inchiriat pentru transport cu avionul pentru 7-9 pasageri, vă punem la dispoziție trei tipuri de aeronave. Astfel, prin intermediul serviciului nostru, veți găsi cu siguranță soluția perfectă de avioane de inchiriat pentru zborul dumneavoastră.

Dacă doriți să organizați o călătorie de afaceri sau de relaxare împreună cu partenerii dumneavoastră de afaceri, vă recomandăm ca avioane pentru inchiriat unul din jeturile executive cu capacitatea de 7-9 persoane: Cessna 506 Encore sau Gulfstream 200. Ambele avioane de inchiriat au dotări la cele mai ridicate standarde de confort.

Pentru un zbor pe distanțe scurte sau medii, cu durată de maxim 4 ore, vă recomandăm un turbopropulsor. Obțineți o astfel de aeronavă prin serviciile noastre specializate. Vă punem la dispoziție avioane de inchiriat pentru orice fel de misiune, la orice oră, garantându-vă, prin experiența noastră, promptitudine și profesionalism. Profitați de raportul foarte bun calitate-preț și de faptul că un turbopropulsor are acces și la piste mai mici, care nu permit accesul unui jet. Modelele disponibile pentru închiriere sunt Beechcraft Super King Air B sau Piper Cheyenne III.

Avioane pentru inchiriat la pret economic

În cazul în care aveți un buget limitat și este necesar să găsiți o soluție cât mai economică, vă recomandăm avioane pentru inchiriat din gama Multi-Piston. Aceste aeronave sunt mai puțin costisitoare decât turbopropulsoarele sau jeturile, sunt perfecte pentru zboruri pe distanțe scurte și sunt considerate mai sigure și mai fiabile în condiții meteorologice nefavorabile decât avioanele cu un singur motor. Modelele cu capacitatea de 7-9 pasageri disponibile din această categorie sunt Piper PA42-720 Cheyenne III și Britten Norman.

In cazul in care intre locul de plecare si destinatie nu exista aeroporturi va recomandam sa inchiriati un elicopter 7 Sky Helicopters

Dacă doriți să obțineți o aeronavă din flota noastră de avioane de inchiriat, vă rugăm să completați formularul nostru de cerere de cotație,  pentru a verifica disponibilitatea la data și ora cerută de dumneavoastră și a vă propune soluția cea mai adaptata cerințelor dumneavoastră.

Comments are closed.